0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 512GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 512GB WiFi – Silver (Grade C)**

Tutustu upeaan Apple iPad Pro 12.9″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään suunnittelun. Tässä mallissa on 512GB tallennustilaa, joka tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja muille tärkeille tiedostoille.

**Väri:**
Hienostunut silver-väri tuo laitteelle modernin ja elegantin ilmeen, joka sopii mihin tahansa ympäristöön – niin työssä kuin vapaa-ajalla.

**Kuntoluokka:**
Tuote kuuluu kuntoluokkaan Grade C. Tämä tarkoittaa, että siinä on käytön jälkiä ja mahdollisia pieniä kosmettisia vaurioita, mutta se toimii moitteetta. Ipad on täydellinen valinta, jos etsit toimivaa, mutta edullisempaa vaihtoehtoa.

**Toiminta:**
Laitteessa on pieniä toimintahäiriöitä (Minor Fault), mutta se on edelleen täysin käyttökelpoinen. Se on valmis palvelemaan sinua päivittäisissä tehtävissä, olipa kyseessä työt, opiskelut tai viihde.

**Cloud Lock:**
Tässä laitteessa ei ole pilvilukkoa (CloudOFF), joten sen käyttö on vaivatonta ja voit aloittaa laitteeseen kirjautumisen ilman lisätoimenpiteitä.

**Pakkaus:**
Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmistettu uudelleen käytettäväksi.

**Lisätiedot:**
Mikäli etsit tehokasta ja monipuolista tablettia edulliseen hintaan, tämä iPad Pro on erinomainen valinta. Voit nauttia sen suuresta näytöstä ja suorituskyvystä ilman suurta sijoitusta.

Älä jää paitsi, vaan hanki oma Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 512GB WiFi – Silver tänään ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 512GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *