0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2018) -malliin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin huipputeknologian avulla. Tässä laadukkaassa tabletissa on upea 12.9 tuuman Retina-näyttö, joka tarjoaa kirkasta ja elävää kuvaa kaikissa käyttötarkoituksissa, olipa kyseessä työ, viihde tai luovuus.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Tallennustila:** 64GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Ulkoasu:** Kunnossa, mutta voi sisältää käytön jälkiä
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että laitteessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täydellisesti toimiva. Täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja tehokkuutta, mutta et välitä pienistä käytön merkeistä.

Käytössäsi on voimakas suorituskyky, joka mahdollistaa monipuoliset sovellukset ja tehtävät – olitpa sitten luomassa upeita grafiikoita, suorittamassa työtehtäviä tai nauttimassa suosikkiviihteestäsi. WiFi + Cellular -yhteys pitää sinut jatkuvasti yhteydessä, joten voit tehdä töitä ja surffata verkossa mistä tahansa.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä innovatiivinen laite, joka tuo mukaansa kaikki Apple iPad Pro -sarjan huipputehtävät ja ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *