0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Tervetuloa yhteen teknologian taikamaailmaan! Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen. Tämä mallistonsa lippulaiva yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun, tarjoten käyttäjälleen erinomaisen kokemuksen.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs Grey, joka antaa laitteelle modernin ja ammattimaisen ilmeen.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa käyttösi heti ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Laitteessa on vain vähäisiä käytön jälkiä, ja se on huolellisesti testattu toimimaan kuin uusi.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – iPad Pro täyttää kaikki odotuksesi niin suorituskyvyssä kuin käytettävyydessä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta, mutta huolellisesti tarkastettuna ja valmiina uuteen elämään kanssasi.

Apple iPad Pro 12.9″ on varustettu huipputehokkaalla A12X Bionic -prosessorilla, joka takaa sujuvan moniajon ja saumattoman pelikokemuksen. Sen upea Retina-näyttö tuo eloon värit ja yksityiskohdat, olipa kyseessä valokuvien muokkaus, elokuvien katselu tai yksinkertainen nettisurffailu.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Hanki oma Apple iPad Pro 12.9″ (2018) ja nauti huipputeknologian tarjoamista mahdollisuuksista. Tuo tyylikkyys ja tehokkuus elämääsi – tämä laite on valmis seikkailemaan kanssasi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *