0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään designin. Tämä tehokas tablet-laitteisto on täydellinen valinta niin työntekoon kuin viihteeseen. Varustettuna 128 GB tallennustilalla, voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi, sovelluksesi ja viihde sisältösi yhdelle laitteelle.

**Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) tuo modernin ilmeen ja tekee iPad Pro:sta näyttävän osan päivittäistä elämääsi.

**Cloud Lock:** Laitteessa on CloudOFF-tila, mikä tarkoittaa, ettei se ole lukittu pilvipalveluihin. Voit aloittaa käyttämisen välittömästi ilman ylimääräisiä esteitä.

**Kuntoluokka:** Grade B -kuntoluokassa oleva laite voi olla käytön jäljiltä, mutta se on edelleen täysin toimintakunnossa. Tämä tarkoittaa, että sen kosketusnäyttö ja kaikki toiminnallisuudet toimivat moitteetta. Vähäisiä kosmeettisia jälkiä voi olla, mutta ne eivät vaikuta laitteen käyttökokemukseen.

**Toimintakunto:** Laite on täysin toimiva ja valmiina käyttöösi. Voit nauttia nopeista suorituksista ja erinomaisista käyttömahdollisuuksista ilman huolia.

**Paketti:** Laitteella ei ole alkuperäistä pakkausta, mutta se toimitetaan asianmukaisesti pakattuna suojatun toimituksen takaamiseksi.

Valitse Apple iPad Pro 12.9″ (2021) ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle. Olitpa sitten luomassa sisältöä, työskentelemässä tai nauttimassa lempisarjoistasi, tämä iPad on luotettava kumppani, joka täyttää kaikki tarpeesi. Älä jää paitsi tästä huippulaatuisesta tabletista!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *