0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 1TB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu tehokkuuden ja tyylin huipentumaan – Apple iPad Pro 12.9″ (2021), joka yhdistää huipputeknologian ja erinomaiset ominaisuudet. Tämä upea laite tarjoaa tehokkuutta ja monipuolisuutta kaikissa käyttötarkoituksissa.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Silver – elegantti ja moderni, joka sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-aikakäyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – käyttösi on täysin vaivatonta ilman lisärajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade B – laite on hyvässä kunnossa, ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua edullisemmalla hinnalla.
– **Toiminnallisuus:** Working – laite toimii moitteettomasti kaikissa toiminnoissaan, tarjoten käyttäjälleen ensiluokkaisen käyttökokemuksen.
– **Pakkaus:** Unboxed – toisin sanoen, saat laitteesi suoraan valmiina käyttöön ilman ylimääräistä pakkausta.

iPad Pro 12.9″ (2021) on varustettu uskomattomalla M1-sirulla, joka mahdollistaa huippunopean suorituskyvyn ja erinomaisen akun kestävyyden. 1TB tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja muille sisällöille. Integroitu WiFi + Cellular -yhteys takaa, että voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

Olitpa sitten luomassa luovaa sisältöä, osallistumassa etäkokouksiin tai nauttimassa suosikkielokuvistasi, iPad Pro 12.9″ (2021) on valmis täyttämään kaikki odotuksesi. Älä jää ilman tätä upeaa laitetta – hanki omasi nyt ja koe, miltä tuntuu käyttää huipputeknologian huippua!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *