0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 512GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -malliin, joka tarjoaa huipputeknologiaa ja tehokkuutta kaikissa käytössäsi. Tämä malli on varustettu 512GB tallennustilalla ja WiFi + Cellular -yhteydellä, joten pääset nauttimaan sisällöstäsi niin kotona kuin matkassa.

**Väri:** Harmaa
Tyylikäs harmaasävy tuo laitteelle modernin ja ammattimaisen ilmeen, joka sopii erinomaisesti sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tässä laitteessa on käytön jälkiä ja se on kuntoluokaltaan Grade C. Se voi sisältää naarmuja tai muita pieniä vaurioita, mutta se on täysin toimiva ja valmis käyttöön.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Kaikki laitteet on testattu ja ne toimivat moitteettomasti. Voit luottaa siihen, että iPad Pro tuo sinulle huippuluokan käyttökokemuksen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteessa ei ole pilvilukitusta, joten voit aloittaa sen käytön heti ilman lisäasetuksia.

**Pakkaus:** Avattu
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on silti valmis tarjoamaan sinulle kaikki iPadin parhaat ominaisuudet.

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) on täydellinen valinta niin ammattilaisille, opiskelijoille kuin kaikille, jotka arvostavat huipputeknologiaa ja loistavaa suorituskykyä. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia tehokas laite edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *