0
Your Cart

Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi – Rose Gold (Kuntoluokka – Grade B)**

Tervetuloa tulevaisuuteen Apple iPad Pro 9.7″ (2016) -mallilla, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä upea tabletti on varustettu 128GB tallennustilalla, joten saat kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi mukaasi minne ikinä menetkin.

**Merkittävät ominaisuudet:**
– **Väri:** Rose Gold. Elegantti ja tyylikäs ulkoasu tekee tästä laitteesta silmääpistävän.
– **Cloud Lock:** CloudOFF. Voit aloittaa laitteen käytön heti ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Kuntoluokka:** Grade B. Laite on hyvässä käytössä, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Tämä tarkoittaa, että saat laadukkaan laitteen edullisemmalla hinnalla.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault. Laite voi sisältää pieniä toiminnallisia häiriöitä, mutta se on täysin käyttökelpoinen jokapäiväiseen käyttöön.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed. Saat laitteen ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on perusteellisesti testattu ja hyväksytty.
– **Lisätiedot:** Discoloration. Pintakäsittelyssä saattaa olla pieniä värimuutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta laitteen toimivuuteen.

Apple iPad Pro 9.7″ on täydellinen valinta luovalle ammattilaiselle, opiskelijalle tai vaikka perhekäyttöön. Sen tehokas suorituskyky, upea näyttö ja kompakti koko tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin työntekoon kuin viihteeseen. Älä jää ilman tätä upeaa mahdollisuutta omistaa laadukas iPad kohtuulliseen hintaan!

Tilaa nyt ja astu digitaaliseen maailmaan tyylillä!

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *