0
Your Cart

Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Grade A)**

Nosta digitaalinen elämäsi uudelle tasolle Apple iPad Pro 9.7″ (2016) -tabletilla! Tämä upea laite yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun, ja se sopii täydellisesti niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Tallennustila:** 128GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade A
– **Cloud Lock:** CloudOFF

**Ulkoasu ja kunto:**
Tämä iPad Pro on kunnoltaan Grade A, mikä tarkoittaa, että se on erittäin hyvässä käytettyjen laitteiden kunnossa. Voit odottaa vain pieniä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta laitteen toimintaan. Huomioithan, että tuotteessa saattaa olla pientä värimuutosta, mutta se ei heikennä käyttökokemusta.

**Toiminnallisuus:**
Laite on täysin toimiva, mutta siinä on havaittavissa pieniä vikoja. Nämä eivät kuitenkaaan vaikuta laitteen pääasiallisiin toiminteisiin, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.

**Paketti:**
Tuote toimitetaan unboxed-tilassa, joten alkuperäistä pakkausta ei ole mukana. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka arvostavat laatuja haluavat säästää rahaa.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia itsellesi tehokas ja tyylikäs iPad Pro 9.7″ (2016)! Täydellinen valinta opiskelijoille, ammattilaisille ja kaikille, jotka arvostavat huippulaatuista teknologiaa. Toimi nopeasti ja varaa oma iPadisi tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *