0
Your Cart

Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

### Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 256GB WiFi + Cellular – Gold (Grade B)

Tutustu Apple iPad Pro 9.7″ (2016) -malliin, jossa yhdistyvät huipputeknologia, tyylikkään kultainen väri ja tehokkuus. Tämä tabletti on täydellinen valinta sekä työskentelyyn että viihteeseen, ja sen 256GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

#### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Gold
– **Cloud Lock:** CloudOFF (esityksessä ei ole pilviohjelmointilukkoa, joten voit aloittaa käytön heti)
– **Kuntoluokka:** Grade B (yhdistelee käytetyn ja uuden välillä; pieniä käytön jälkiä saattaa esiintyä, mutta toiminnot ovat moitteettomia)
– **Toimivuus:** Täysin toimiva (kaikki ominaisuudet toimivat kuten odotettiin)
– **Pakkaus:** Unboxed (tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkausta)

#### Miksi valita Apple iPad Pro 9.7″?

– **Tehokkuus:** A9X-prosessori ja 4GB RAM-muistia takaavat sujuvan ja nopean suorituskyvyn, oli käytössäsi sitten monimutkaisimpia sovelluksia tai verkkoselaamista.
– **Laadukas näyttö:** Upean 9.7 tuuman Retina-näytön ansiosta voit nauttia terävistä ja elävistä väreistä, olipa kyse leffoista, peleistä tai tuottavuusohjelmista.
– **WiFi + Cellular -yhteydet:** Pysy yhteydessä missä tahansa 4G-yhteyden avulla, ja nauti saumattomasta käyttöelämyksestä, olitpa kotona tai liikkeellä.
– **Ihanteellinen valinta:** Täydellinen opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta työkalua liikkeellä ollessaan.

Älä jää jälkeen teknologian kehityksessä – valitse Apple iPad Pro 9.7” (2016) ja koe Applen huipputuotteen edut itsellesi! Tarttuessasi tähän Grade B -kuntoiseen tuotteeseen saat erinomaisen ilmaisun laadusta ja saat mahdollisuuden hyödyntää huipputiimien työtä. Varaa oma iPadisi tänään ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *