0
Your Cart

Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 32GB WiFi + Cellular – Harmaa (Grade A)**

Tutustu Apple iPad Pro 9.7″ (2016) -tablettiin, joka yhdistää tyylin, tehon ja monipuolisuuden. Tämä harmaa kaunotar, varustettuna 32 GB sisäisellä muistilla ja WiFi + Cellular -yhteydellä, on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

### Ominaisuudet:

– **Väri:** Harmaa
– **Kuntoluokka:** Grade A – laite on erittäin hyvässä kunnossa, ja sen ulkonäkö on lähes kuten uutena
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat käytettävissä, joten voit nauttia sulavasta käyttökokemuksesta
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – voit käyttää laitetta ilman rajoituksia
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen laatu ja toiminta ovat ensiluokkaiset

Apple iPad Pro 9.7″ on suunniteltu työntekoon ja luovaan sisältöön. Sen kirkas Retina-näyttö mahdollistaa upean kuvanlaadun ja tarkkuuden, ja tehokas prosessori takaa sujuvan käytön vaativissakin sovelluksissa. WiFi + Cellular -yhteydellä voit pysyä yhteydessä missä tahansa, joten tämä iPad on täydellinen valinta aktiiviselle käyttäjälle.

Älä jää nuolemaan näppäimistöä – hanki itsellesi tämä laadukas Apple iPad Pro ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 9.7″ (2016) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *