0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 64GB LTE X205 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 64GB LTE X205 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A8:aan, täydelliseen tablet-laitteeseen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä harmaa malli on varustettu 64GB:n tallennustilalla ja LTE-yhteydellä, joten voit nauttia saumattomasta internet-yhteydestä missä tahansa.

**Kuntoluokka: Grade AB**
Tabletin kuntoluokka on Grade AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ilman korkeaa hintalappua.

**Tyylikäs ja käytännöllinen**
Galaxy Tab A8:an suurella 10.5 tuuman näytöllä voit nauttia elokuvista, peleistä ja kaupposivustoista entistä paremmin. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana.

**Toiminnallisuus**
Laitteen kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja se tarjoaa käyttäjilleen sujuvan ja nopean käyttökokemuksen. Voit surffata netissä, viestiä ystävien kanssa tai nauttia suosikkisisällöistäsi ilman häiriöitä.

**Paketointi**
Tuote toimitetaan unboxed-tilassa, joten se ei sisällä alkuperäistä pakkausta, mutta laite on täysin toimintakunnossa valmiina käyttöön.

Valitse Samsung Galaxy Tab A8 ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle! Tuo mukanasi viihde, työ ja oppiminen yhdellä tehokkaalla laitteella.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 64GB LTE X205 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *