0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Active3 T575 64GB (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Tab Active3 T575 64GB – Musta (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab Active3 T575 -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja kestävyuden kompaktissa muodossa. Tämä laite on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämäntapaan ja työympäristöihin, joissa kestävyys ja suorituskyky ovat avainasemassa.

**Tuotteen Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 64GB – riittävästi tilaa sovelluksille, tiedostoille ja muille tärkeille asioille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laite on vapautettu pilvilukosta, joten voit aloittaa käytön heti!
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka – Grade C. Tämä tarkoittaa, että laitteessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – voit luottaa laitteen suorituskykyyn työskentelyssäsi ja vapaa-ajan aktiviteeteissa.
– **Pakattu:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on testattu ja tarkastettu sen toimivuuden varmistamiseksi.

Samsung Galaxy Tab Active3 on varustettu vahvalla rakenneella, joka kestää vaativia olosuhteita. Sen taustakamera ja etukamera mahdollistavat valokuvien ja videopuheluiden helpon toteuttamisen. Laitteen kestävä rakenne takaa, että se kestää pudotuksia ja iskuja, joten se sopii erinomaisesti ulkona työskentelyyn tai liikkuvaan elämäntapaan.

Älä jää ilman tätä luotettavaa kumppania – oli tarpeesi mitä tahansa, Samsung Galaxy Tab Active3 T575 on valmis auttamaan sinua säästäen aikaa ja vaivannäköä. Osta nyt ja vie työsi seuraavalle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Active3 T575 64GB (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *