0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 – Musta (Kuntoluokka: Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 -tablettiin, joka yhdistää upean muotoilun ja huipputeknologian. Tämä musta tablet laite tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, olipa kyseessä viihde, työ tai opiskelut.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii kaikkiin ympäristöihin.
– **Pilvilukko:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta ilman rajoituksia, ja se on valmis käyttöön heti.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Laite on hyvässä kunnossa ja toimii erinomaisesti. Pintanaarmut saattavat olla mahdollisia, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Toimivuus:** Toimii täydellisesti – Tämä tabletti on suunniteltu tarjoamaan sujuvaa ja nopeaa käyttöä.
– **Paketointi:** Unboxed – Tabletin mukana ei tule alkuperäistä pakkausta, mutta se on hyvin säilytetty ja valmis käyttöön.

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 on täydellinen valinta niin liikkuvaan elämään kuin arkiseen käyttöön. Sen kestävä rakenne ja tehokkaat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen kumppanin eri käyttötarkoituksiin. Kaipaatko suorituskykyä, kauniita visuaaleja tai käyttäjäystävällistä käyttöliittymää? Tämä tabletti vastaa tarpeitasi.

Älä odota enää! Tartu tilaisuuteen ja vie teknologiakokemuksesi uudelle tasolle Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 -laitteella ja nauti sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE T525 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *