0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Musta) – Kuntoluokka: Grade BC**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 -tablet tietokoneeseen, joka yhdistää tyylikkyyden ja tehokkuuden. Tässä 32GB WiFi-mallissa on musta väri, joka tarjoaa ajattoman ilmeen, ja se on täydellinen kumppani päivittäisiin tarpeisiisi, olipa kyseessä työ, viihde tai oppiminen.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – Elegantti ja moderneja linjoja, sopii jokaiseen ympäristöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Laite on hyvässä kunnossa, mutta siihen saattaa liittyä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – Kaikki käyttöpinnat ja ominaisuudet toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta.
– **Paketti:** Unboxed – Tablet tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on kokonaisuudessaan täydellinen valinta edulliselle ja tehokkaalle laitteelle.

Samsung Galaxy Tab S2 on varustettu huipputekniikalla, joka mahdollistaa selaamisen, videoiden katselun ja sovellusten käytön sulavasti. Sen 9.7 tuuman näyttö takaa erinomaisen kuvakokemuksen, ja 32GB tallennustilaa riittää kaikkiin tarpeisiisi.

Älä ohita tätä tilaisuutta hankkia luotettava ja tyylikäs tabletti edullisesti! Samsung Galaxy Tab S2 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja muotoilua. Tartu tilaisuuteen ja koe tabletin tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *