0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Musta, Kuntoluokka – Grade AB)

Tutustu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä tehokas tabletti tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyvyn, olipa sitten kyseessä työskentely, viihteen nauttiminen tai luovan sisällön tuottaminen.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 32GB
– **Yhteydet:** WiFi
– **Malli:** T810
– **Kuntoluokka:** Grade AB

**Ominaisuudet:**
– **Ilmainen pilvi**
– Cloud Lock: CloudOFF
– **Ulkoasu**
– Kuntoluokka: Grade AB, mikä tarkoittaa, että laitteessa on vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on täysin käyttökelpoinen ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus**
– Kaikki toiminnot ovat moitteettomasti toimivia, joten voit nauttia laitteesta ilman huolia.

**Paketti:**
– **Pakkaus:** Unboxed, mikä tekee laitteesta houkuttelevan valinnan, jos arvostat edullisia vaihtoehtoja ilman ylimääräistä pakkauskustannusta.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 on täydellinen kumppani matkustamiseen tai päivittäiseen käyttöön. Sen tyylikkään ja kevyen muotoilun ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Tehokas prosessori ja tarkka näyttö takaavat sulavan käytön, joten voit nauttia suosikki-sarjoistasi ja -sarjoistasi missä tahansa.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia laadukas tabletti edulliseen hintaan! Tee Samsung Galaxy Tab S2:sta uusi teknologinen kumppanisi jo tänään.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 9.7 32GB WiFi T810 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *