0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB LTE T819 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade BC)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB LTE T819 (Väri – Valkoinen) (Kuntoluokka – Grade BC)

Tutustu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB LTE T819:een, täydelliseen kumppaniisi niin työssä kuin vapaa-ajalla! Tämä tyylikäs tabletti yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun varmistaen, että voit nauttia kaikista suosikkisisällöistäsi missä tahansa.

**Tuotteen Yksityiskohdat:**

– **Väri:** Valkoinen
– **Tallennus kapasiteetti:** 32GB
– **Liitettävyyttä:** LTE-yhteydet takaavat, että pysyt yhteydessä missä ikinä oletkin.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä merkintä ilmoittaa, että tuote voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmis käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Kaikki käyttöönottoon liittyvät esteet on poistettu, joten voit aloittaa laitteen käytön heti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE on varustettu upealla näytöllä ja tehokkaalla suorittimella, mikä mahdollistaa sujuvan suoratoiston, pelien pelaamisen ja monien sovellusten käytön yhtä aikaa. Sen kevyt rakenne ja ohut muotoilu tekevät siitä erinomaisen matkakumppanin, joka mahtuu helposti laukkuusi.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä huipputason tabletti, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden. Tilaa omasi tänään ja vie tablet-kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB LTE T819 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *