0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 LTE 128GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy Tab S6 LTE 128GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Kuvaus:**
Päivitä digitaalinen elämänlaatusi Samsung Galaxy Tab S6 LTE:llä! Tämä tyylikäs ja monipuolinen tabletti on varustettu 128 GB:n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. Moderni harmaa väri tuo laitteeseen elegantin ilmeen, joka sopii niin liiketoimintaan kuin viihteeseen.

**Kuntoluokka – Grade C:**
Tuote kuuluu kuntoluokkaan Grade C, mikä tarkoittaa, että se voi sisältää näkyviä käytön merkkejä, mutta toimii moitteettomasti. Tämä on loistava vaihtoehto, jos etsit laadukasta tablettia edulliseen hintaan.

**Toiminnallisuus:**
Galaxy Tab S6 LTE on täysin toimintakykyinen, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista huoletta. Se tarjoaa sujuvaa suorituskykyä ja erinomaisen käyttökokemuksen niin työntekoon kuin viihteeseenkin.

**Cloud Lock:**
Laite on CloudOFF-tilassa, joten voit aloittaa käyttöönottoprosessin ilman lisävaikeuksia.

**Paketti:**
Huomioithan, että tuote toimitetaan unboxed-tilassa, eli se ei sisällä alkuperäistä myyntipakkausta. Tämä tekee siitä vieläkin edullisemman vaihtoehdon!

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy Tab S6 LTE huipputiessä! Tervetuloa nauttimaan tabletin tarjoamista mahdollisuuksista – olipa kyseessä työ tai vapaa-aika!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 LTE 128GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *