0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G 128GB T736B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G 128GB T736B (Musta) – Kuntoluokka: Grade C**

Etsitkö tehokasta ja monipuolista tabletia, joka pysyy mukana kiireisessä elämäntavassasi? Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G on täydellinen valinta sinulle! Tämä moderni ja tyylikäs musta tabletti tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – Elegantti ja ajaton, musta väri tekee tabletista houkuttelevan valinnan.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta ilman rajoitteita ja enää hu worry pilvilukituksesta.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Laite on käytetty ja se voi sisältää pieniä naarmuja tai käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Toimivuus:** Toimiva – Kaikki laitteet on testattu ja ne toimivat täydellisesti, joten voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laitteen alkuperäinen pakkaus ei sisälly mukaan, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G yhdistää tehokkuuden ja näppärän muotoilun. Sen 128GB tallennustila tarjoaa riittävästi tilaa sovelluksille, valokuville ja muille tiedostoille. Naudi virtuaalimaailmasta tehokkaan 5G-yhteyden avulla, joka takaa nopeat internetyhteydet missä tahansa oletkin.

Älä anna kuntoluokan pelottaa – tämä Grade C -laatu takaa, että saat erinomaisen laitteen, joka on valmis käytettäväksi heti. Olitpa töissä, koulussa tai vain rentoutumassa, Galaxy Tab S7 FE 5G on loistava kumppani jokaisessa hetkessä.

Nappaa omasi ja koe Samsungin innovaatio ja laatu käytännössä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G 128GB T736B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *