0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 LTE 128GB T875 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S7 LTE 128GB T875 – Musta (Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S7 LTE -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin huippuluokkaan. Tämä 128GB muistiversio (malli T875) on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin. Väri musta tuo laitteelle modernin ja elegantin ilmeen, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Olet vapaa käyttämään laitetta ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade A – Laitteessa on vain vähäisiä käyttäjälukuja, ja se on visuaalisesti erittäin hyvässä kunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakuntoinen – voit luottaa laitteen suorituskykyyn työssään ja pelissään.
– **Pakkaus:** Unboxed – toimitamme laitteen suoraan, ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistettu huolellisesti.

Samsung Galaxy Tab S7 LTE on varustettu huipputeknologialla, joka mahdollistaa sujuvan multitasking-kokemuksen ja erinomaisen viihde-elämyksen. Nopeasti latautuvat ja kestävät akut sekä laaja sovellustuki tekevät siitä täydellisen työskentelyvälineen ja viihdekumppanin. Olitpa sitten kokouksessa, matkalla tai kotona, tämä tabletti on valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia huippuluokan tabletti erinomaisessa kunnossa! Samsung Galaxy Tab S7 LTE 128GB (Grade A) on valmis uusiin seikkailuihin – valitse omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 LTE 128GB T875 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *