0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B – Musta (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä näyttävä musta tabletti on varustettu 256 Gt:n tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeimmät tiedostosi ja sovelluksesi vaivattomasti.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Ensiluokkainen ja ajaton ilme, joka sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Valmistajan tarjoamat tiedot takaa, että laite on täysin käyttövalmis ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade A+ – Suurella huolellisuudella tarkastettu ja huollettu, laitteessa ei ole merkittäviä käytön jälkiä, mikä takaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot ovat moitteettomassa kunnossa, joten voit nauttia laitteestasi huoletta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja tarkastettu perusteellisesti.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat suorituskykyä ja tyylikkyyttä. Olitpa sitten työskentelemässä, opiskelemassa tai viihdettä nauttimassa, tämä tabletti ei petä odotuksiasi. Älä jää paitsi tästä huipputason laitteesta – hanki omasi nyt ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *