0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S8 128GB 5G X706 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Brand New)

**Tuotteen nimi: Samsung Galaxy Tab S8 128GB 5G X706 (Väri – Grey) – Brand New**

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Kuntoluokka:** Brand New
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Brand New
– **Toimivuus:** Working
– **Pakkaus:** Original Box

**Kuvaus:**

Tervetuloa yhteen markkinoiden parhaista tableteista – **Samsung Galaxy Tab S8 128GB 5G X706**! Tämä huipputeknologian laite yhdistää tyylikkään muotoilun, tehokkuuden ja monipuoliset ominaisuudet.

**Innovatiivinen suorituskyky**: Galaxy Tab S8 on varustettu tehokkaalla suorittimella ja runsaalla 128GB tallennustilalla, joka takaa saumattoman käyttökokemuksen. Voit nauttia sovelluksista, peleistä ja keskusteluista ilman hidasteluja.

**5G-yhteys**: Älä jää jälkeen! Nopea 5G-yhteys mahdollistaa välittömät latausajat ja sujuvan suoratoiston. Olitpa sitten työmatkalla tai kotona, saat aina yhteyden.

**Tyylikäs design**: Harmaa väri tekee tästä tablettista upean lisän mihin tahansa ympäristöön. Sen moderni ja hienostunut ulkonäkö vetää varmasti katseita.

**Uudenveroinen kunto**: Tuote on täysin uusi ja tulee alkuperäisessä laatikossaan. Kaikki lisävarusteet ovat mukana, joten voit aloittaa käyttämisen heti.

**Luotettavaa toimivuutta**: Tabletin toiminnallisuus on varmistettu, joten voit luottaa siihen, että se toimii moitteettomasti joka kerta.

Valitse Samsung Galaxy Tab S8 128GB 5G X706 ja koe ainutlaatuiset mahdollisuudet, jotka tämä huipputeknologian laite tarjoaa. Osta omasi tänään ja vie digitaalinen elämänsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Brand New
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S8 128GB 5G X706 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Brand New)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *