0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S8 Plus 256GB WiFi X800 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab S8 Plus 256GB WiFi X800 (Väri – Grey) – Kuntoluokka: Grade C**

Tutustu huipputeknologiaan ja monipuolisiin ominaisuuksiin, jotka tarjoavat sinulle erinomaisen käyttökokemuksen! Samsung Galaxy Tab S8 Plus on saanut ansaitsemansa paikan markkinoiden kärjessä tehokkuuden ja tyylikkyyden yhdistelmän ansiosta. Tämä malli, jossa on 256GB tallennustilaa ja WiFi-yhteys, on täydellinen kumppani niin työhön kuin vapaa-aikaan.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Cloud Lock:** CloudOFF (Ei lukittu pilviyhteyksiin)
– **Kuntoluokka:** Grade C
– Huomioithan, että Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että laite voi sisältää näkyviä käytön jälkiä ja naarmuja, mutta se toimii täysin moitteettomasti.
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimiva ja käytettävissä, joten voit nauttia kaikista sen tarjoamista toiminnoista ilman huolia.
– **Pakkaus:** Unboxed (Tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta)

**Käyttömahdollisuudet:**
Samsung Galaxy Tab S8 Plus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin viihteen kuin työn saralla. Sen suuret näyttö- ja tallennustilavaihtoehdot tekevät siitä ideaalisen valinnan elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen, dokumenttien muokkaamiseen tai vaikkapa piirtämiseen S Penin avulla.

Ei vain monikäyttöinen, vaan myös tyylikäs! Harmaa väri tuo laitteeseen modernin ilmeen, ja sen hienostuneet linjat tekevät siitä kauniin lisän mihin tahansa ympäristöön.

Älä jää paitsi tästä upeasta tuotteesta, joka yhdistää tehokkuuden ja käytännöllisyyden! Osta Samsung Galaxy Tab S8 Plus 256GB WiFi (Grey) nyt ja vie käyttösi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S8 Plus 256GB WiFi X800 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *