0
Your Cart

Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen nimi: Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy A13 5G:een, joka yhdistää tyylin ja suorituskyvyn. Tämä älypuhelin on varustettu 64GB tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostot ja sovellukset vaivatta.

**Väri:** Kaunis sininen väri (Blue) tekee tästä puhelimesta erottuvan lisän arkeesi. Sen moderni muotoilu yhdistää esteettisyyden ja käytännöllisyyden, ja se sopii täydellisesti kaikille, jotka arvostavat tyyliä.

**Kuntoluokka:** Grade BC -kuntoluokassa tämä puhelin voi sisältää muutamia käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista ilman huolta ulkoisista naarmuista tai kolhuista.

**Cloud Lock:** Tämän laitteen cloud lock on asetettu CloudOFF-tilaan, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

**Toimivuus:** Puhelin toimii moitteettomasti – voit surffata netissä, nauttia sosiaalisesta mediasta ja käyttää sovelluksia vaivatta. Sen vakaat suorituskykyominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

**Pakkaus:** Tuote myydään unboxed-tilassa, mikä tarkoittaa, että se tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta voit olla varma sen laadusta ja toimivuudesta.

Samsung Galaxy A13 5G on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät edullista mutta tehokasta älypuhelinta. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – hanki oma Galaxy A13 5G nyt!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *