0
Your Cart

Samsung Galaxy A30s 128GB A307F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy A30s 128GB A307F DS – Green (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy A30s -älypuhelimeen, jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja tehokkaat ominaisuudet. Tämän mallin värivaihtoehto on viehättävä vihreä, joka tuo raikkautta päivittäiseen käyttöön.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Vihreä
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laite on valmiina heti käyttöön ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Tämä tarkoittaa, että se on hyvä valinta henkilölle, joka haluaa laadukkaan puhelimen edulliseen hintaan.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki puhelimen ominaisuudet, kuten näyttö, kamerat ja yhteydet, toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkausta.

Samsung Galaxy A30s on varustettu 128 Gt:n tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi, kuvia ja sovelluksia ilman huolta tilasta. Laitteen monipuoliset ominaisuudet, kuten näyttävä näyttö ja kattava kamerajärjestelmä, tekevät siitä erinomaisen valinnan sekä viihteeseen että päivittäiseen käyttöön.

Älä jää ilman tätä upeaa mahdollisuutta saada laadukas älypuhelin kilpailukykyiseen hintaan! Samsung Galaxy A30s on täydellinen kumppani jokapäiväiseen elämään.

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A30s 128GB A307F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *