0
Your Cart

Samsung Galaxy A31 64GB A315F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A31 64GB A315F DS (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy A31 – älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä upea sininen malli on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä suorituskykyä että esteettisyyttä.

**Väri:** Kaunis sininen väri tuo esiin laitteen modernin ilmeen ja tekee siitä huomionarvoisen asusteesi.

**Kuntoluokka:** Grade A -kuntoluokan laitteet ovat huolella tarkastettuja ja niiden kunto on erinomainen, mikä takaa sinulle luotettavan ja toimivan tuotteen. Niissä voi olla vain hyvin vähäisiä käytön jälkiä, joten saat laatua edullisesti.

**Toiminnallisuus:** Tämä puhelin on täysin toimiva, ja sen saatavuus varmistaa sujuvan käyttökokemuksen. Kaikki ominaisuudet, kuten kamerat, näyttö ja ohjelmisto, toimivat moitteettomasti.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joka on täydellinen valinta, jos etsit edullista vaihtoehtoa ilman turhaa pakkausmateriaalia.

Osta Samsung Galaxy A31 64GB (A315F DS) tänään ja astu älypuhelinteknologian uudelle aikakaudelle! Ihanteellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin viihteeseen. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – hanki omasi nyt!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A31 64GB A315F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *