0
Your Cart

Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy A33 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä valkoinen malli (A336B DS) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suorituskykyä ja esteettisyyttä. Puhelimessa on 128 GB tallennustilaa, joka mahdollistaa yksityiskohtaisen säilytyksen kaikille tärkeille tiedostoille, valokuville ja sovelluksille.

**Kuntoluokka: Grade C**
Tuotteella on kuntoluokka Grade C, mikä tarkoittaa, että sillä on näkyviä käytön jälkiä ja mahdollisia naarmuja, mutta se toimii täydellisesti. Tämä on loistava vaihtoehto kustannustehokkaaseen älypuhelinratkaisuun ilman kompromisseja toimivuudessa.

**Toimivuus**
Samsung Galaxy A33 5G on täysin toimintakuntoinen laite, joka tarjoaa nopeat 5G-yhteydet ja sujuvan käyttökokemuksen eri sovelluksissa.

**Cloud Lock**
Puhelimessa ei ole Cloud Lock -estoa, joten voit aloittaa käytön vaivattomasti ilman lisäasetuksia.

**Pakkaus**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan ja edullisen vaihtoehdon uusille puhelimille.

**Yhteenveto**
Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Valkoinen) on upea älypuhelin, joka yhdistää laadukkaan teknologian ja houkuttelevan hinnan. Erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tyylikästä puhelinta!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *