0
Your Cart

Samsung Galaxy A42 5G 128GB A426B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy A42 5G 128GB A426B DS – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade C+)**

Etsitkö luotettavaa älypuhelinta, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja moderneja ominaisuuksia? Esittelyssä Samsung Galaxy A42 5G, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikkään valkoinen muotoilu. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat nopeaa 5G-yhteyttä ja tilavaa tallennustilaa – 128GB.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Valkoinen – Elegantti ja tyylikäs muotoilu, joka sopii erinomaisesti jokaiseen tilaisuuteen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Saat täydellisen käytettävyyden ilman turhia rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Tämä laite on hyvässä toimintakunnossa, vaikkakin se saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimivuuteen.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia saumattomasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen mahdollisuuden säästää.

Samsung Galaxy A42 5G tarjoaa uskomattoman käyttäjäkokemuksen 6.6 tuuman näyttönsä avulla, ja sen 5G-yhteyksien ansiosta voit ladata ja suoratoistaa sisältöjä nopeasti ja vaivattomasti. Tämä puhelin on varustettu tehokkaalla prosessorilla, jonka ansiosta voit pelata ja käyttää sovelluksia sulavasti.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia korkealaatuinen älypuhelin edullisesti! Samsung Galaxy A42 5G – valitse älykkäästi.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A42 5G 128GB A426B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *