0
Your Cart

Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS – Musta (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy A50:een, laitteeseen, joka yhdistää tyylikkyyden ja tehokkuuden erinomaisella tavalla. Tämä malli, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja muille tärkeille tiedostoille.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Elegantti ja ajaton, musta väri sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Laite on käytetty, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja toimii erinomaisesti. Pienet käytön jäljet saattavat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tietosi ovat turvassa, eikä laitteessa ole estettä käytölle.
– **Toimintakunto:** Toimiva – Galaxy A50 suorittaa tehtävänsä moitteettomasti, joten voit nauttia sen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki sen tärkeimmät ominaisuudet ovat tallella.

Samsung Galaxy A50 on varustettu upealla Super AMOLED -näytöllä, joka takaa kirkkaan ja elävän katselukokemuksen. Kattavan kamerasovelluksen avulla voit tallentaa täydellisiä hetkiä, ja pitkään kestävä akku takaa, että voit nauttia laitteesi ominaisuuksista koko päivän ajan.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs älypuhelin edullisesti! Riverfires, tämä Galaxy A50 on loistava valinta sinulle, joka arvostat laatua ja toimivuutta. Osta nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *