0
Your Cart

Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

### Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri: Valkoinen, Kuntoluokka: Grade C)

Ota käyttöön tehokkuus ja suorituskyky Samsung Galaxy A52 5G -älypuhelimella, joka tarjoaa huipputeknologiaa edulliseen hintaan! Tämä malli on varustettu 128GB tallennustilalla, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi vaivatta.

**Väri:** Valkoinen
Kauniin valkoisen värin ansiosta Samsung Galaxy A52 5G erottuu edukseen. Se tuo modernin ja elegantin ilmeen käteesi.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Älypuhelimessasi ei ole pilvilukitusta, joten voit nauttia omasta laitteestasi ilman rajoituksia ja yhdistää sen helposti tarpeidesi mukaan.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tämä puhelin on kuntoluokassa C, mikä tarkoittaa, että siinä on joitakin käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Haasteet, kuten pienet naarmut tai kolhut, ovat osa tämän tuotteen luonteenpiirteitä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.

**Toiminnallisuus:** Pieni Vika
Puhelimessa on havaittu pieni toiminnallinen vika, mutta se ei estä laitteen normaalia käyttöä. Se on täydellinen valinta käyttäjille, jotka arvostavat hyvää suorituskykyä edullisessa paketissa.

**Paketointi:** Ilman alkuperäistä pakkausta
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä ei kuitenkaan vähennä puhelimen laatua, ja se on valmis käyttöön heti.

**Lisätiedot:** Siru/Rikkinäinen kohta
Puhelimessa voi olla pieniä vaurioita, kuten sirus tai halkeamia, mutta nämä ovat vaatimattomia ja eivät vaikuta puhelimen ydinominaisuuksiin.

### Yhteenveto
Samsung Galaxy A52 5G -malli on loistava valinta jokaiselle, joka etsii edullista mutta tehokasta älypuhelinta. Sen käyttökokemus, 5G-yhteydet sekä suuri tallennustila tekevät siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön. Tartu tilaisuuteen ja hanki omasi nyt!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *