0
Your Cart

Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri – Purple, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy A52 5G -puhelimeen, joka tuo markkinoiden huipputeknologian kätevästi ulottuvillesi. Tämä laadukas älypuhelin yhdistää tehokkuuden ja tyylin, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliisi.

**Väri:** Purple
Tyylikäs violetti väri tekee tästä puhelimesta erottuvan valinnan, joka hivelee silmää ja tuo persoonallisuutta jokapäiväiseen käyttöön.

**Suorituskyky:** 128GB tallennustilalla varustettuna, Samsung Galaxy A52 5G tarjoaa runsaasti tilaa valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi. Laite on varustettu kehittyneellä 5G-yhteydellä, joka mahdollistaa huippunopean tiedonsiirron ja sujuvan verkkokäytön.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tuote on luokiteltu kuntoluokkaan C, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä tai esteettisiä vikoja. Toiminnallisesti laite on kuitenkin kunnossa ja se toimii moitteettomasti. Pienet viat eivät vaikuta puhelimen perustoimintoihin, jolloin saat huipputeknologian käyttöön edullisemmalla hinnalla.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteessasi ei ole aktiivista pilvilukkoa, joten voit aloittaa käytön välittömästi ilman rajoituksia.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta voit luottaa siihen, että se on testattu ja valmistettu laadukkaaksi, käyttäjäystävälliseksi laitteeksi.

**Lisätiedot:** Other
Lisätietoa löytyy laitteeseen liittyvistä ominaisuuksista ja käytettävyydestä.

Tämä Samsung Galaxy A52 5G on täydellinen valinta, jos arvostat laatua ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Hyödynnä mahdollisuutesi ja uudista mobiilikokemuksesi nyt!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A52 5G 128GB A526B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *