0
Your Cart

Samsung Galaxy A53 5G 128GB A536B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Samsung Galaxy A53 5G 128GB A536B DS – Musta (Kuntoluokka: Grade C)

Tutustu voimakkaaseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy A53 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, joka tulee värissä musta, on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja laatua.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB
– **Yhteydet:** 5G
– **Kuntoluokka:** Grade C (Käytetty, näkyviä kulumia mutta täysin toimiva)
– **Cloud Lock:** CloudOFF (ei pilvilukitusta)

**Ulkoasu ja käyttökokemus:**
Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta sen toimintaan. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon käyttäjille, jotka etsivät laadukasta laitetta edulliseen hintaan. Laite on testattu ja varmistettu toimivaksi, joten voit luottaa sen suorituskykyyn päivittäisessä käytössä.

**Toiminnallisuus:**
Samsung Galaxy A53 5G -puhelin on täysin toiminnallinen ja valmis käyttöön. Se tarjoaa sulavan käyttökokemuksen nopeasti vaihtuvassa maailmassa. Loista vaikkapa sosiaalisessa mediassa tai nauti lempisisällöistäsi huippuluokan näytön ja tehokkaan prosessorin avulla.

**Paketti:**
Tämä malli toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksessaan (unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu. Voit olla varma, että saat laadukkaan laitteen, joka palvelee sinua pitkään.

Osta Samsung Galaxy A53 5G 128GB A536B DS -puhelin ja astu nykyaikaisen teknologian maailmaan varmalla ja tyylikkäällä valinnalla!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A53 5G 128GB A536B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *