0
Your Cart

Samsung Galaxy A72 128GB A725F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy A72 128GB A725F DS (Väri – White) – Kuntoluokka: Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy A72 -puhelimeen, joka yhdistää modernin teknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä upeassa valkoisessa värissä saatavilla oleva älypuhelin varustaa sinut huipputason ominaisuuksilla ja suorituskyvyllä, joka tukee päivittäisiä tarpeitasi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Valkoinen – tyylikäs ja ajaton vaihtoehto, joka sopii kaikenlaisiin asusteisiin ja tilanteisiin.
– **Tallennustila:** 128GB – riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.
– **Kuntoluokka:** Grade B – puhelimella on käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti. Erinomainen valinta, jos arvostat laatua kohtuulliseen hintaan.
– **Toimivuus:** Luotettava ja täysin toimiva. Kaikki puhelimen toiminnot ovat kokeiltuja ja testattuja, joten voit olla varma sen suorituskyvystä.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän valinnan.

**Lisätietoja:**
Puhelimessa on poistettu pilvipalvelulukitus (CloudOFF), joten sen käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista. Samsung Galaxy A72 on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen ensiluokkaista käyttökokemusta. Sen laaja näyttö, tehokas prosessori ja monipuoliset kamerat takaavat upeat valokuvat ja sujuvat toiminnot.

Älä missaa tätä mahdollisuutta hankkia laadukas Samsung Galaxy A72 Grade B -kuntoluokassa! Tämä malli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat toimivuutta ja tyyliä ilman suurta hintalappua. Osta nyt ja koe älypuhelinten maailma uudella tavalla!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A72 128GB A725F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *