0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 10 256GB N970F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Note 10 256GB N970F DS (Musta) – Kuntoluokka Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy Note 10:een, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian yhden laitteen sisälle. Tässä mustassa (Black) älypuhelimessa on 256 GB tallennustilaa, mikä takaa riittävästi tilaa kaikille kuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvisuojaa, jolloin voit helposti siirtää omat tietosi ja käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Ulkoasu:** Kuntoluokka Grade AB – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on vain vähäisiä käytön jälkiä, ja se näyttää erittäin hyvältä.
– **Toiminnallisuus:** Täydellisesti toimiva – Kaikki laitteen toiminnot ovat toimintavalmiita ja se tarjoaa saumattoman käyttäjäkokemuksen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.

Samsung Galaxy Note 10 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta, kauniita visuaaleja ja huipputeknologisia ominaisuuksia vaativassa käytössä. Oli kyseessä työ, viihde tai luovuus, tämä puhelin pystyy vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Älä jää paitsi tästä loistavasta tilaisuudesta hankkia yksi markkinoiden parhaista älypuhelimista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 10 256GB N970F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *