0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 DS (Musta) – Kuntoluokka B

**Esittelyssä Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G** – huipputeknologian älypuhelin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun edistyksellisiin ominaisuuksiin. Tämä upea musta laite on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-aikaankin, tarjoten sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut käden ulottuvilla.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 128GB
– **Verkko:** 5G valmius
– **Kuntoluokka:** Grade B – Laite on käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Nautit silti erinomaisesta suorituskyvystä ja käytettävyydestä.
– **Ulkoasu:** Huomaattavissa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta tämä ei vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet ovat käytössä ja valmiina vastaamaan tarpeitasi.
– **Paketti:** Laitteella ei ole alkuperäistä pakkausta (Unboxed).

**Lisäominaisuudet:**
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G on varustettu 6.9 tuuman dynaamisella AMOLED-näytöllä, joka tarjoaa uskomattoman kirkasta ja elävää kuvaa. Huipputason järjestelmäpiiri takaa nopean ja sujuvan käyttökokemuksen, olipa kyseessä pelit, videoeditointi tai moniajo. Muisti riittää kaikkiin tarpeisiin, ja tehokkaat kamerat varmistavat, että jokainen kuva ja video on huippuluokkaa.

Älypuhelimen akunkesto on erinomainen, ja nopea latausmahdollisuus pitää sinut liikkeessä ilman huolia. S-Pen-tuki mahdollistaa tarkat kirjoitukset ja piirrokset suoraan näytölle, mikä tekee luovasta työskentelystä entistä helpompaa ja intuitiivisempaa.

**Yhteenveto:**
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 DS *mustassa* värissä on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat huipputeknologian tuomia mahdollisuuksia elegantissa paketissa. Grade B -kunto takaa, että saat laatua kohtuulliseen hintaan. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta laitteesta, joka nostaa älypuhelinkokemuksesi uusiin korkeuksiin!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *