0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 – Bronze (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu huipputeknologiaan ja esteettiseen muotoiluun Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G -mallissa! Tämä älypuhelin yhdistää tehokkuuden ja tyylin täydellisesti, ja se on valmis täyttämään kaikki odotuksesi.

**Väri:** Bronze
Tyylikkään pronssinvärinen muotoilu tekee tästä puhelimesta sekä näyttävän että erottuvan. Sen eleganssi ja moderni ilme vievät katseet puoleensa.

**Kuntoluokka:** Grade A+
Puhelin on luokiteltu Grade A+ -kuntoon, mikä tarkoittaa, että se on erittäin hyvässä kunnossa. Pienet käytön jäljet eivät vaikuta laitteen toimivuuteen, ja se on valmis käyttöön heti.

**Toiminnallisuus:** Työskentelee moitteettomasti
Galaxy Note 20 Ultra 5G tarjoaa huipputason suorituskyvyn, joten voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman puutteita tai viiveitä. Sen erinomainen kamera, tehokas prosessori ja laajat yhteysmahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin viihdetarpeisiin.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteen käyttö on vaivatonta, sillä se ei ole sidottu cloud lock -määrityksiin. Voit aloittaa käytön heti ilman ylimääräisiä esteitä.

**Pakkaus:** Unboxed
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen kunto ja laatu ovat erinomaiset. Voit luottaa siihen, että saat huipputason laitteen edullisesti.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia itsellesi upea Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB Bronze -puhelin, joka yhdistää tyylikkyyden ja huipputeknologian! Toimi nopeasti – tämä malli on kysytty ja loppuu nopeasti!

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *