0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Black) – Grade C

Tutustu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:een, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja huipputeknologian. Tämä älypuhelin on tarkoitettu vaativille käyttäjille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että muotoilua.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 256GB
– **Malli:** N986 DS
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Toiminnallisuus:** Toimiva
– **Paketti:** Unboxed

#### Tuotteen kuvaus

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G on huipputeknologinen älypuhelin, jonka 5G-yhteydet takaavat nopean ja luotettavan internetyhteyden. Grade C -kuntoluokan myötä laite saattaa sisältää käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

Sen tilava 256GB:n tallennustila mahdollistaa kaikkien tärkeiden tiedostojen ja sovellusten säilyttämisen helposti. Musta väri tuo laitteeseen tyylikkyyttä ja yksinkertaisuutta, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Galaxy Note 20 Ultra 5G:n huippuluokan kamera- ja näyttöominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan valokuvaajille ja mediaa kuluttaville henkilöille. Sen S Pen -stylus lisää käyttömukavuutta, ja voit piirtää, kirjoittaa muistiinpanoja tai hallita laitetta helposti ja tarkasti.

Tämä laite on täydellinen vaihtoehto teknologiaa kaipaavalle, joka etsii toimivaa ja edullisempaa vaihtoehtoa huippupuhelimelle. Huomioithan, että tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta.

Hanki nyt Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G -älypuhelin ja nauti sen tarjoamista upeista ominaisuuksista ja suorituskyvystä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *