0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuotetiedot: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Musta) – Kuntoluokka Grade C

Tutustu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:een, älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian tyylikkääseen muotoiluun. Tämä malli, varustettuna 256 GB tallennustilalla, tarjoaa loistavaa suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla voit hyödyntää luovuuttasi ja tehokkuuttasi.

#### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Toiminnallisuus:** Pieniä vikoja
– **Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta
– **Lisätiedot:** Raskasta kosmeettista kulumista

### Miksi valita Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G on täydellinen valinta, jos etsit puhelinta, joka yhdistää tehokkuuden ja monipuolisuuden. Huippuluokan kamera, suuret näyttöominaisuudet ja S Pen -työkalut tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin työntekoon kuin vapaa-aikaan.

**Kuntoluokka Grade C** tarkoittaa, että puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä ja raskasta kosmeettista kulumista. Huomioithan, että vaikka laitetta saattaa olla pieniä toiminnallisia vikoja, sen päätoiminnot toimivat edelleen. Tämä on loistava mahdollisuus hankkia huippumoderni laite edulliseen hintaan.

**Huomioithan, että tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta**, mutta se sisältää kaikki tarvittavat perusominaisuudet.

Älä jää ilman tätä uskomatonta puhelinta, joka tarjoaa huipputeknologiaa ja monipuolisia ominaisuuksia – hanki omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB N986 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *