0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB N986 DS (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen nimi**: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB N986 DS – Bronze (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuoteteksti**:

Tutustu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä huippuluokan älypuhelin, väri Bronzet, tarjoaa sinulle voimakkaat ominaisuudet ja laajan tallennustilan jopa 512 GB. Olitpa sitten luomassa taidetta, kirjoittamassa muistiinpanoja tai nauttimassa viihteestä, Galaxy Note 20 Ultra on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

**Ominaisuudet**:
– **Väri**: Bronze – tyylikäs ja omaa luokkaa oleva väri, joka erottuu joukosta.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – voit olla varma, että laite on käyttövalmis ilman pilvivarmenteita.
– **Kuntoluokka**: Grade C+ – laitteessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Tämä tekee siitä oivan valinnan, jos etsit laatua edullisemmalla hinnalla.
– **Toimivuus**: Minor Fault – laitteella saattaa olla pieniä vikoja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen päivittäiseen käyttöön ja suorituskykyyn.
– **Paketti**: Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen hinnan.
– **Lisätiedot**: Muita tietoja – laitteessa voi olla syvällisempää käyttöhistoriaa, mutta se on testattu ja varmennettu toimivaksi.

**Miksi valita Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G?**
Galaxy Note 20 Ultra 5G yhdistää voimakkaat ominaisuudet, kuten upean 6,9 tuuman Infinity-O-näytön, kolminkertaisen kamerajärjestelmän ja S Pen -kynän, joka tekee muistiinpanojen tekemisestä ja luovasta työskentelystä entistä helpompaa. Tämä laite on täydellinen valinta niin ammattilaisille kuin aktiivisille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimeltaan.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huippuluokan älypuhelin erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Varmista oma Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:si tänään!

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 512GB N986 DS (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *