0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri: Punainen) – Kuntoluokka: Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy S10:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä punainen kaunotar ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se myös toimii moitteettomasti.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Punainen – Anna itsellesi tai läheisellesi taidokas ja silmää miellyttävä älypuhelin, joka erottuu joukosta.
– **Muisti:** 128GB – Riittävän tilan ansiosta voit tallentaa kaikki tärkeät muistosi, sovellukset ja tiedostot vaivatta.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä laite on käytetty, mutta sen kunto on hyvä. Pienet käytön jäljet ovat mahdollisia, mutta ne eivät vaikuta puhelimen toimivuuteen.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Käyttäjäystävällisyys etusijalla; voit käyttää laitetta ilman rajoitteita.
– **Toimivuus:** Toimii – Kaikki toiminnot ovat täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käytöstä ja erinomaisesta suorituskyvystä.
– **Pakattu:** Unboxed – Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen kunto ja toimivuus ovat edelleen huippuluokkaa.

Samsung Galaxy S10 yhdistää huipputeknologian, upean valokuvauksen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka tekee siitä täydellisen kumppanin arkeen ja seikkailuihin. Älä hukkaa tilaisuutta hankkia tämä tyylikäs ja tehokas älypuhelin!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *