0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetietoa: Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S10:een, upeaan älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin, suorituskyvyn ja huipputeknologian! Tämä malli on varustettu 128GB tallennustilalla, joka mahdollistaa runsaan valinnanvapauden sovellusten, valokuvien ja videoiden tallentamiseen.

**Väri:** Upeasti suunniteltu sininen (Blue) väri tuo eleganssia ja erottuvuutta päivittäiseen käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade B -kuntoluokassa puhelin voi sisältää pieniä käytön jälkiä tai naarmuja, mutta se on täysin toimiva ja luotettava. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon, jos arvostat hyväksi todettua laatu- ja hinnan suhdetta.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista sen huipputeknologisista ominaisuuksista ilman huolia. Samsung Galaxy S10 tarjoaa erinomaisen kameran, nopean prosessorin ja miellyttävän käyttökokemuksen.

**Cloud Lock:** Tässä laitteessa Cloud Lock on poistettu (CloudOFF), joten voit aloittaa käyttöönottoprosessin ilman ylimääräisiä esteitä.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina uuteen elämänsä.

Samsung Galaxy S10 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät yhdistelmää tyyliä, suorituskykyä ja älykkyyttä. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia yksi markkinoiden parhaista älypuhelimista!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *