0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuote: Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – White) – Kuntoluokka: Grade B**

Etsitkö tehokasta ja tyylikästä älypuhelinta, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun? Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS on täydellinen valinta sinulle!

**Värivaihtoehto:**
Tämä kaunis valkoinen malli erottuu joukosta tyylikkyydellään ja modernilla ilmeellään. Sen kiiltävä pinta antaa puhelimelle ylellisen tunteen ja tekee siitä ihanteellisen kumppanin eri tilanteisiin.

**Kuntoluokka:**
Puhelin on kuntoluokassa Grade B, mikä tarkoittaa, että se saattaa sisältää joitakin kevyitä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti. Se on täydellinen valinta käyttäjille, jotka arvostavat laatua ja toiminnallisuutta ilman, että hinta nousee taivaisiin.

**Toiminnot ja ominaisuudet:**
Samsung Galaxy S10 on varustettu tehokkaalla 128GB tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi. Puhelin on täysin toimiva ja sen ominaisuudet takaavat sujuvan käyttäjäkokemuksen. Voit siis nauttia kaikista tarvittavista toiminnoista, ilman huolta!

**Kaikki tavarat mukana:**
On hyvä huomata, että tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta tämä ei vie pois sen arvoa tai toimivuutta.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia itsellesi luotettava ja tyylikäs älypuhelin, joka pitää sinut yhteydessä ympäröivään maailmaan! Samsung Galaxy S10 on valmis palvelemaan sinua pitkään ja luotettavasti. Tervetuloa hankkimaan laatu ja tyyli yhdellä iskulla!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *