0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS – Vihreä (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy S10 -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä vihreä kaunokainen (Grade C+) on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat toimivuutta ja edullista hintaa.

**Tuotteen Yksityiskohdat:**

– **Väri:** Vihreä – Tämä näyttävä väri tuo esiin puhelimen modernin ja elegantin muotoilun.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ongelmitta ilman lisäestoja.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Puhelimessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täydellisesti toimintakunnossa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon budjettitietoisille käyttäjille.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Kaikki perustoiminnot ovat täysin käytettävissä, joten voit nauttia Samsungin tarjoamista älykkäistä ominaisuuksista.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu toimivaksi.

Samsung Galaxy S10 tarjoaa upean käyttäjäkokemuksen 128GB tallennustilallaan, joka riittää hyvin kaikille tärkeimmille sovelluksille ja tiedostoille. Älypuhelimen huipputekniikka, kuten erinomainen kamera ja kirkas näyttö, tekevät siitä loistavan valinnan niin työasiakkaalle kuin viihteen ystävälle.

Älä jää nuolemaan näppejäsi – tuo kotiisi tämä huippulaadukas Samsung Galaxy S10 ja nauti älypuhelimen kaikista eduista!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *