0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Silver) – Grade B**

Tutustu upeaan Samsung Galaxy S10 Plus -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun huipputeknologiaan. Tämä malli, varustettuna 128 GB:n tallennustilalla, tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, sovelluksillesi ja mediaesineillesi.

**Väri:** Hopea

Samsung Galaxy S10 Plus on valmistettu huolellisesti, ja sen hopeinen pinta antaa sille modernin ja elegantin ilmeen. Tämä puhelin ei vain näytä hyvältä, vaan se tuntuu myös mukavalta kädessä.

**Kuntoluokka:** Grade B

Tämä laite on luokiteltu Grade B -kuntoluokkaan, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Voit luottaa siihen, että puhelin toimii moitteettomasti ilman ongelmia.

**Pilvilukko:** PilviOFF

Laite ei sisällä pilvilukkoa, joten voit aloittaa sen käytön heti ilman turhaa säätöä.

**Toiminnallisuus:** Toimiva

Kaikki Samsung Galaxy S10 Plus -mallin ominaisuudet ovat täysin toimivia. Voit nauttia huipputeknisistä ratkaisuista, kuten kauniista näyttöstä, tehokkaasta kamerasta ja nopeista suorituskyvyistä.

**Pakkauksen tila:** Ilman alkuperäistä pakkausta

Huomioithan, että laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina uuteen käyttöön.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy S10 Plus -älypuhelin huokeaan hintaan! Tämä upea laite on täydellinen valinta niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Toimi nyt ja varmista omasi ennen kuin on liian myöhäistä!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *