0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu huipputeknologian maailmaan Samsung Galaxy S20 5G -älypuhelimella! Tämä tyylikäs harmaa malli yhdistää huipputason toiminnallisuuden ja modernin muotoilun, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja nopeutta.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 128GB
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia kaikista edistyksellisistä ominaisuuksista ilman huolia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin myydään ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy S20 5G tarjoaa huipputason kuva- ja videokokemuksen upealla 120Hz näytöllään, tehokkaalla kamerajärjestelmällä ja 5G-yhteydellä, joka mahdollistaa nopean internetyhteyden. Sen elegantti muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä erinomaisen kumppanin arjessa.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy S20 5G kohtuulliseen hintaan! Tämä Grade C -kuntoinen malli tarjoaa loistavan hinnan-laadun suhteen, ja sen käyttöikä on edelleen pitkä.

Käytön jäljet eivät vaikuta puhelimen toimintaan – päinvastoin, tämä laite on valmis palvelemaan sinua kaikissa päivittäisissä tarpeissasi. Hanki omasi nyt ja nauti nykyaikaisista ominaisuuksista!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *