0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS (Väri – Valkoinen) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Löydä itsellesi tehokas ja tyylikäs älypuhelin, Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS, joka tarjoaa huipputeknologian ja elegantin muotoilun yhdistelmän. Tämä laite on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ilman kompromisseja.

**Väri:** Valkoinen
Samsung Galaxy S20 5G:ssa on upea valkoinen viimeistely, joka antaa laitteelle modernin ja tyylikkään ilmeen. Tämä kaunis väri tekee puhelimesta helposti yhdistettävän erilaisiin asusteisiin ja vaatteisiin.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tämä puhelin kuuluu kuntoluokkaan Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on näennäisiä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Laite saattaa sisältää pieniä naarmuja tai muita ulkoisia vaurioita, mutta se ei vaikuta sen käyttökokemukseen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelin on täysin vapaa pilvilukosta, joten voit asettaa sen käyttöön ilman ylimääräisiä esteitä. Tämä takaa sujuvan käyttökokemuksen ja mahdollisuuden ladata omat sovelluksesi ja tietosi suoraan laitteeseen.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Vaikka laite on täysin toimiva, siinä saattaa olla pieniä toiminnallisia vikajaksoja. Tämä tarkoittaa, että äänenlaatu tai tietyt toiminnot voivat olla rajoitettuja, mutta se ei vaikuta puhelimen peruskäyttöön.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmennettu toimintakuntoiseksi.

**Lisätietoja:** Värihaasteet
Väri saattaa olla hieman haalistunut tai siinä voi olla värinvaihteluita, jotka ovat tyypillisiä käytetyille laitteille, mutta tämä ei vaikuta puhelimen yleiseen toimivuuteen tai siihen, että se palvelee sinua luotettavasti arjessa.

Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät huippuluokan älypuhelinta edullisemmalla hinnalla. Tartu tilaisuuteen ja vie tämän tehokkaan laitteen kaikki edut käyttöösi!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 5G 128GB G981B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *