0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 5G 128GB G991B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 5G 128GB G991B DS (Pink, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 5G:een, jossa on tyylikäs pinkki väri ja tehokas 128GB tallennuskapasiteetti. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologian yhdistämistä kauniiseen muotoiluun.

**Väri ja ulkonäkö:**
Tämä Galaxy S21 5G -malli erottuu edukseen upealla pinkillä värillään. Kuntoluokka Grade C tarkoittaa, että laitteessa on havaittavissa runsaasti kosmeettista kulumaa, mutta tämä ei vaikuta sen toimivuuteen.

**Toiminnallisuus:**
Vaikka laitteessa on pieniä vikoja, sen perustoiminnot toimivat edelleen moitteettomasti. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista älypuhelinta, joka tarjoaa modernit ominaisuudet ja huipputason yhteydet.

**Yhteydet ja turvallisuus:**
Samsung Galaxy S21 5G mahdollistaa nopean 5G-yhteyden, joten voit nauttia saumattomasta internetin käytöstä missä tahansa. Laite on ”CloudOFF”, mikä tarkoittaa, että se ei ole sidottu edelliseen omistajaan tai palveluun.

**Pakkaus ja lisätiedot:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joten se on loistava valinta budjettiystävälliselle ostajalle. Muista, että heavy cosmetic wear voi olla esteenä täydelliselle ulkonäölle, mutta se ei rajoita sen päivittäistä käyttöä.

Älä missaa tilaisuuttasi hankkia tämä upea ja toimiva Samsung Galaxy S21 5G 128GB G991B DS pinkissä värissä! Tämä laite yhdistää tyylin ja suorituskyvyn, ja se on valmis palvelemaan sinua jokapäiväisessä elämässäsi.

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 5G 128GB G991B DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *