0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

### Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB (G996B DS) – Musta (Kuntoluokka – Grade B)

**Kuvaus:**
Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G:een, huipputeknologiseen älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja elegantin muotoilun. Tämä musta malli on varustettu 128 Gt tallennustilalla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät hetket ja suosikkisovelluksesi vaivatta.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 128 GB
– **Malli:** G996B DS
– **Yhteydet:** 5G-yhteys takaa nopean ja saumattoman verkkokokemuksen.

**Kuntoluokka: Grade B**
– Tämä laite kuuluu kuntoluokkaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla normaalista käytöstä johtuvia pieniä naarmuja tai kulumia, mutta se on täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Tämä on loistava tilaisuus hankkia huipputason älypuhelin edulliseen hintaan ilman kompromisseja toimivuudessa.

**Lisäominaisuudet:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on avattu pilvestä, joten voit aloittaa henkilökohtaisten asetustesi määrittämisen heti.
– **Toiminnallisuus:** Laitteen kaikki toiminnallisuudet ovat täysin kunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.

**Pakkaus:**
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä tarkoittaa, että laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu varmistamaan, että se toimii moitteettomasti.

**Yhteenveto:**
Samsung Galaxy S21 Plus 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologiaa, upeaa kameran laatua ja nopeaa suorituskykyä. Grade B -kuntoluokka tarjoaa mahdollisuuden hankkia tämä huipputuote edullisesti. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *