0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Musta) – Kuntoluokka: Grade C+**

Ota käyttöön huipputeknologian maailma Samsung Galaxy S21 Plus 5G:llä, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden ainutlaatuisella tavalla. Tämä älypuhelin on varustettu 128GB tallennustilalla, jolloin voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovellukset vaivatta.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
Tyylikäs ja ajaton musta väri tekee puhelimesta erinomaisen valinnan kaikille käyttäjille, jotka arvostavat eleganttia muotoilua.

– **Pilvilukko:** CloudOFF
Voit nauttia rauhassa laitteesi käytöstä, sillä pilvilukko on poistettu.

– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka C+
Puhelin on käyttövalmis, mutta se saattaa sisältää käyttöjälkiä tai pieniä naarmuja. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon, jos etsit huippumalleja edulliseen hintaan.

– **Toimivuus:** Toimiva
Galaxy S21 Plus 5G toimii moitteettomasti, joten voit hyödyntää kaikkia sen huippuluokkaisia ominaisuuksia ilman huolia.

– **Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ja mahdollistaa säästämisen.

Tutustu tämän tekniikan kaunottaren tarjoamiin mahdollisuuksiin ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle Samsung Galaxy S21 Plus 5G:llä. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia tehokas ja tyylikäs älypuhelin kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *