0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C+)

### Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS – Purple (Kuntoluokka: Grade C+)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G:een, innovatiiviseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä upea Purple-värinen malli tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen ja erinomaista suorituskykyä, joka täyttää nykypäivän vaatimukset.

– **Väri:** Purple
– **Tallennus:** 128GB
– **Mallinumero:** G996B DS
– **Cloud Lock:** CloudOFF – puhelin ei ole sidottu aiempaan omistajaan, joten voit käyttää sitä vapaasti.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – puhelimessa on käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos etsit laadukasta laitetta edulliseen hintaan.
– **Toiminnallisuus:** Toimii moitteettomasti – kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat käytettävissä.
– **Pakkaus:** Unboxed – toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta huolellisesti tarkistettuna ja valmiina uuden omistajan käyttöön.

Samsung Galaxy S21 Plus 5G on varustettu huipputeknisillä ominaisuuksilla, kuten upealla 6,7 tuuman AMOLED-näytöllä, 5G-yhteydellä ja tehokkaalla suorittimella, jotka tarjoavat saumattoman suorituskyvyn ja huipputason kuvanlaadun. Olipa kyseessä valokuvien ottaminen tai suosikkisisältöjesi nauttiminen, tämä puhelin ei petä.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huipputeknologian loistava älypuhelin! Lähde matkaan Samsung Galaxy S21 Plus 5G:llä ja nauti kaikista sen tarjoamista eduista. Kuntoluokka Grade C+ mahdollistaa sen, että saat enemmän vastinetta rahoillesi ilman kompromisseja toiminnallisuudessa.

Ota askel kohti entistä parempaa älypuhelinkokemusta – tilaa omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *