0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS – Purple (Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G:een, jonka tyylikkään purple-värin ansiosta erottuvat kunnon ja tyylin yhdistelmä. Tämä älykäs puhelin ei ainoastaan tarjoa huipputeknologiaa, vaan sen 256GB tallennustilalla voit säilyttää kaikki tärkeät tiedot ja suosikkisisältösi kätevästi yhdessä laitteessa.

### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Purple – Anna itsellesi ilosanoma kätevästi käsissäsi aivan uudella, kauniilla violetilla sävyllä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä puhelin on valmis käyttöösi ilman pilvilukkoja, joten voit nauttia täydestä käytettävyydestä heti.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Puhelin on käytetty, mutta sen ulkonäkö ja toiminnallisuus ovat hyvässä kunnossa, joten se tarjoaa loistavan vastineen rahallesi.
– **Toimivuus:** Työkunnossa – Tässä puhelimessa kaikki toiminnot pelaavat moitteettomasti, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on silti testattu ja hyvässä kunnossa.

Osta Samsung Galaxy S21 Plus 5G nyt ja upea violetin sävy vie mukanaan! Tämä puhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, tehokkuutta ja ainutlaatuista tyyliä samalla kertaa. Älä jää ilman tätä huipputeknologiaa ja varmista paikkasi älypuhelimien huipulla.

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *